KORE’NİN YAZ FESTİVALLERİ (TEMMUZ-AĞUSTOS)



KORE’NİN YAZ FESTİVALLERİ (TEMMUZ-AĞUSTOS)


Buyeo Seodong Lotus Festivali

Dönem: 6-15 Temmuz, 2018
Mekan: Buyeo-Gun, Seodong Parkı ve Gungnamji Göleti Alanı, Chungcheongnam-do
Açıklama: Buyeo Seodong Lotus Festivali, ilk insan yapımı göleti olan Gungnamji'de düzenleniyor. Festivaldeki en popüler etkinlik, Prens Seodong (Kral Muwang’ın çocukluk adı) ve Prenses Seonhwa arasındaki aşk hikayesini sergileyen performanstır. Bu yılki festivalde LED aydınlatmaları ve heykeller de yer alacak. Diğer programlar arasında lotus yüz boyama, lotus çayı içme, lotus sabunu yapma ve herkesin zevk alabileceği çeşitli diğer el yapımı etkinlikleri yer alıyor.



Bucheon Uluslararası Fantastik Film Festivali

Dönem: 12-22 Temmuz, 2018
Mekan: Bucheon City Hall, CGV Bucheon, CGV Bucheon İstasyonu vb
Açıklama: Bu eşsiz film festivalinde, filmlerle dolu gecelerin ve yönetmenlerle hoş sohbetlerin keyfini çıkarabileceksiniz. Bucheon Uluslararası Film Festivali, dünyanın dört bir yanından gelen filmler ile dehşet, gizem, gerilim ve bilim-kurgu dahil olmak üzere çeşitli türlerden filmler ekranda gösterilir.



Boryeong Çamur Festivali

Dönem: 13-22 Temmuz, 2018
Mekan: Boryeong-si Dacheon Plajı Çamur Meydanı, Chungcheongnam-do
Açıklama: Boryeong Çamur Festivali’nde ziyaretçiler sadece eğlenmekten ziyade daha fazlası için bu mekana gelerek büyük bir çamur havuzuna atlayarak keyifli vakitler geçirmektedirler. Bu eğlenceli, aksiyon dolu festival yerel ve uluslararası ziyaretçiler arasında popülerdir. Bu festival ziyaretçilerine çamur masaj paketi, renkli çamur vücut boyası ve çamur sabunu yapımı gibi çeşitli programlar sunmaktadır.

Repost: @kto_istanbul

Yorumlar