K-DRAMA KLİŞELERİ 7. BÖLÜM



KIZIN YEMEK YERKEN, ERKEĞİN ONU İZLEMESİ:

Kızımız yemeğin, gerek hunharca, gerekse hayatında ilk defa yemek yermişçesine keyif alırcasına yediği zamanlar , erkeğin onu izleyip aşka gelmesidir. kız bu esnada yüksek ihtimalle ramen yemektedir..

JUDO USTASI KIZLAR, KIZLARIMIZ

 Kore dramasında aksiyon sahneleri çekilirken 2 tür kız mevcuttur. biri aşırı ürkek ve erkek yardımına muhtaç, diğeri ise Cengiz han'ın 3. göbekten akrabasıdır.
 Bu judocu, karateci kızımızın mesleği kuvvetle muhtemel doktordur. ister dişçi, ister cerrah isterse de psikolog olabilir. kızın karşı şahsa daldığı sahneler de özellikle slow motion tekniği kullanılır. kısaca bir saniyelik yumruğu 5 sn, adamın atmosfere uçma sahnesini ise 10 dk boyunca yavaş yavaş izleriz.



ÜVEY KIZ KARDEŞİNE AŞIK OLAN ERKEKLER, ERKEKLERİMİZ

 Aşk söz konusu olunca yaş sadece ayrıntıdır. üvey kız kardeşine yada ablasına aşık olmayan karakter, henüz k-drama senaristleri tarafından  yazılmamıştır. Bu şahıs platonik aşkı yüzünden çeker de çeker. ancak final yaklaştığı zaman aşkını kalbine gömer.

SÜREKLİ AĞLAYAN ERKEKLER VE KIZLAR

Sevgili kızlar. bir erkek gerçekten üzgünse evde içine kapanır oyun oynar yada gecelere akar . Bir kız üzgünse evet ağlar :D ama erkeğin önünde değil. sosyal medyada da erkeği kıskandırmaya çalışır. fakat k-dramalarda göz yaşları sel olup akıyor. gerçek hayattakinden 3 misli daha çok ağlıyorlar :(


Bu yazıyı beğendiyseniz serinin ilk 6 bölümünü okumayı sakın unutmayın!!!


(görseller alıntı, yazı bana aittir)

Yorumlar